Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

В’язні займалися телефонним шахрайством, представляючись працівниками ПриватБанку

  • Чоловіки представлялися операторами ПриватБанку та видурювали з довірливих українців кошти. 
  • Засуджені мали чимало телефонів, сім-карт та вели детальні записи.

Викрили засуджених та провели обшуки у їх камерах вранці 8 жовтня. Все це відбувалося у Вінницькій виправній колонії №86. Про це у фейсбук пише «Центрально-Західне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань».

— Задокументовано протиправну діяльність організованої групи осіб із п’ятьох засуджених, які займались шахрайськими діями представляючись працівниками «ПриватБанку». У ході проведення обшуку на підставі ухвали Вінницького міського суду  в приміщеннях, де проживають дані засуджені, виявлено та вилучено мобільні телефони, зарядні пристрої до них, сім-карти різних мобільних операторів, записи номерів банківських карт та номера телефонів імовірних потерпілих, — йдеться у повідомленні.

— Також, паралельно проводились обшуки у співучасників злочину за адресами їх проживання, у ході яких вилучено ряд речових доказів: грошові кошти, банківські карти, наркотичні речовини.

Також у повідомленні додають, що відкрили ще одне провадження за фактом шахрайства у великих розмірах. У його рамках оперативники провели обшук іншого житлового приміщення, де проживають фігуранти даного провадження. Там вилучили мобілки, сімки, записи номерів і карт.

Нині триває розслідування за обома виявленими фактами.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності