Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

В інтерв’ю телеканалам Президент виступив як патріот-прагматик – політолог

Україна визначилася щодо підписання Угоди з Європейським Союзом. Водночас, все, що стосується умов, є принциповим питанням і все повинно відбуватися в інтересах українського народу – меседж Президента України, озвучений ним під час інтерв’ю представникам провідних телеканалів України сьогодні обговорює вся країна. Що хотів сказати Глава держави у своєму інтерв’ю, чи слід українцям очікувати продовження курсу на євроінтеграцію – у коментарі політолога Василя Олексюка.

«Президент тут виступив як такий собі патріот-прагматик, – зазначає пан Василь, – З одного боку він констатує незмінність зовнішньополітичного курсу на євроінтеграцію. З іншого – демонструє реальну – непопулістичну турботу про українську націю, її національні інтереси, які, погодьтеся, сьогодні є пріоритетом. І це не може не викликати до нього поваги. Головне – це меседж, який червоною ниткою проходить через весь виступ Глави держави: Віктор Янукович бачить Україну виключно у Європі, але при цьому як виважений політик вважає, що невелика передишка перед ривком лише додасть цьому ривку сили та енергії. А вони Україні сьогодні ой як потрібні…»

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності