Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

В Івано-Франківську відкрили рух транспорту по вулиці Проектній

DSC05623_новый размер23 грудня 2014 року відбулось відкриття руху транспорту по вулиці Проектній в Івано-Франківську. Проїжджа частина вулиці з сьогоднішнього дня відкрита для руху транспорту з метою розвантаження автомобільного руху у центральній частині міста.
«Нам вдалося напередодні новорічних та різдвяних свят зробити такий подарунок, в першу чергу, для наших автомобілістів. Відкриття для руху транспорту вулиці Проектної дозволить розвантажити рух та зменшити затори на початку вулиці Мазепи, а також вулицях Короля Данила, Пилипа Орлика, Січових Стрільців та Бельведерській», – зазначив міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.
Загальна кошторисна вартість робіт по вулиці Проектній складає близько 9 млн. грн. На сьогодні виконано робіт в межах 6 млн. грн. Роботи виконувались на площі 8 тис. 750 кв. метрів. Зокрема, влаштовано нову дощову та фекальну каналізації, встановлено 2 світлофорні об’єкти, повністю влаштовано зовнішнє освітлення вулиці, заїзні кишені і місця для паркування автотранспорту, орієнтовно на 70% вимощено тротуарною плиткою пішохідні доріжки, а також встановвлене перильне огородження для забезпечення безпеки пішохідного руху, зокрема учнів ЗОШ № 23.
«Щодо назви цієї вулиці, то я вноситиму пропозицію на сесії міської ради, щоб назвати її Європейською. Думаю, коли сьогодні українська громадськість, в тому числі і представники Івано-Франківська, відстоюють євроінтеграцію України на Євромайдані, така назва буде дуже доречною. І впевнений, що саме така назва цієї вулиці не втратить своєї актуальності й надалі», – наголосив Віктор Анушкевичус.
А наступного року, за словами міського голови Івано-Франківська, роботи з упорядкування вулиці Проектної будуть продовжуватись. На 2014 рік планується виділити 2,5 млн. грн. для влаштування верхнього шару асфальтобетону по всій довжині вулиці товщиною 5 см, нанести дорожню розмітку та завершити мощення тротуарів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності