Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

В Івано-Франківську ветерана АТО оштрафували за підробку пенсійного посвідчення

Учасника АТО з Івано-Франківської області, у якого виявили підроблене пенсійне посвідчення на жіноче ім’я, оштрафували на 17 тис. гривень. Про це стало відомо з ухвали Суду.

На початку лютого 2016 року чоловік знайшов удома пенсійне посвідчення покійної матері, яка померла п’ять років тому. Умілець приклеїв своє фото на материнську фотографію і за допомогою електропраски заламінував посвідчення поліетиленовою плівкою. В результаті вийшов документ з фотографією чоловіка, виданий на жіноче ім’я.

Підробку виявили співробітники поліції в обкладинці паспорта зловмисника.
Мету підробки атошник не пояснив, адже за своїм посвідченням учасника бойових дій він і так мав право безкоштовного проїзду в громадському транспорті та інші пільги.
Чоловік розкаявся і визнав свою провину в судовому засіданні. В результаті суд визнав його винним за ч.1 ст. 358 ККУ. Його оштрафували на 17 тис. гривень і відразу ж звільнили від відбування покарання згідно з законом «Про амністію в 2016 році».

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності