Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

В Івано-Франківську від потяга на ходу відчепився вагон…

Ввечері у неділю, 19 серпня, під час початку руху потягу №25 Яремче-Одеса від нього відчепився останній вагон.

Пасажири поїзда повідомляють, що не встиг поїзд рушити з місця, як відразу різко загальмував, після чого вони побачили вагон під номером “ОО”, який  знаходився за кілька метрів від поїзда. Провідники повідомили пасажирам, що вагон просто не причепили, хоча очевидці бачили, що він рушив, і спочатку вагон “ОО” був у складі, а потім від’єднався після початку руху.

Вимушена зупинка потяга тривала близько 20 хвилин, через це дехто із пасажирів, хто мав по дорозі пересадку у Львові, запізнилися на свої рейси.

В підсумку, вагон причепили і він продовжив рух.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Натомість завідувач пасажирського сектору Івано-Франківської дирекції залізничних перевезень Леонід Чумакевич запевнив, що офіційних відомостей про такий інцидент до нього не надходило. Він додав, що мала місце інша прикра ситуація – через невчасну заправку на 20 хв зі стартом запізнився потяг на Миколаїв.header04

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності