Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

В Канаді легалізовують марихуану

Верхня палата канадського парламенту остаточно підтримала законопроект С-45 , яким узаконюється вживання марихуани на території Канади.

Документ підтримали 52 парламентарії, 29 – проти.

Нашим дітям було надто легко отримати доступ до марихуани, а криміналітету – заробляти на її збуті. Сьогодні ми змінили це. Наш план стосовно легалізації та регулювання марихуани отримав схвалення Сенату“, – пояснив таке рішення прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо

Однак, щоб закон став чинним, його повинен підписати генерал-губернатор Канади. Міністр охорони здоров’я Канади Жінет Петіпа Тейлор допускає, що після остаточного затвердження проекту закону, створення роздрібних точок та запуск збуту займе ще кілька місяців.

Цікаво, що легалізація марихуани – одна із передвиборних обіцянок теперішнього прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо, яка подарувала йому підтримку молодих виборців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Верхня палата канадського сенату півроку розглядала законопроект, що дозволяє вживання марихуани, у результаті сенатори проголосували за легалізацію, після чого документ повернули у палату громад для повторного розгляду задля внесення кількох поправок.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності