Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

В Казахстані усе спокійно, – хай живе новий Президент!..

Нинішній президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв перемагає на виборах президента країни, за даними трьох екзит-полів.

За даними першого екзит-полу – від міжнародного інституту регіональних досліджень «Відкрите суспільство», Токаєв набрав 82,45 відсотка голосів.

На другому місці йде графа «проти всіх» – 5,2 відсотка голосів.

У свою чергу Інститут громадської політики правлячої партії «Аманат» видав такі цифри: Токаєв – 85,42 відсотка; «проти всіх» – 3,04 відсотка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Третій екзит-пол від інституту комплексних соціальних досліджень «СОЦІС-A» свідчить, що у Токаєва – 82,02 відсотка, «проти всіх» – 4,22 відсотка.

До 22-ї години 20 листопада в Казахстані завершилося голосування на виборах президента країни. За попередніми даними Центральної виборчої комісії, бюлетені для голосування отримали 69,43% загальної кількості громадян, включених до списків.

Вибори президента в Казахстані проходили на тлі скарг незалежних спостерігачів на порушення виборчого процесу та затримання активістів, які проводили акції протесту проти голосування, вважаючи його несправедливим.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності