Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

В. Клюс: Українську економіку свідомо ставлять на коліна

Про це заявив опозиційний політик, член Політради Партії розвитку України Володимир Клюс.

«Ми є свідками того, як українську економіку свідомо ставлять на коліна. При чому, роблять це люди, котрі мають пряме відношення до влади, замість того, аби втілювати в життя обіцяне «покращення та стабілізацію». Ми справді живемо по-новому, однак навряд хтось в захваті від цих «інновацій», – переконаний Володимир Клюс.
За його словами, катастрофічне падіння національної валюти та різке підвищення цін – це ті чинники, які забирають в народу останній шматок хліба.

«Ще не минуло й тижня, як пані Гонтарєва обіцяла, що долар за 25 гривень не розглядатимуть як варіант. Більше того, голова НБУ наголошувала, що Міжнародний валютний фонд такий сценарій також не передбачає. Натомість, що ми бачимо? Вартість західної валюти давно перевалила за позначку 25 грн/долар, однак рятувати економіку від наслідків ніхто не збирається.

Безперечно, це катастрофа. Катастрофа для всієї України. Адже ніхто не дає гарантій, що завтра рівень інфляції не стане вищим. Заробітні плати не збільшують, навпаки, прослідковується тенденція їх урізання. Пенсії затримують, соціальні виплати скорочують. В реаліях сьогодення пересічному українцю вижити надскладно. При цьому, влада не опікується своїми громадянами. Складається враження, що уряд робить все можливе, аби потопити економіку держави назавжди», – вважає Володимир Клюс.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Політик наголошує, що бездарна політика, відсутність реальних реформ, імітація замість дій – ось що привело в глухий кут всю економічну систему країни.

«Варто зазначити, що такий курс – смертельний для підприємств, орієнтованих на імпорт, а до них відноситься майже весь середній та малий бізнес.

Що будемо мати натомість? Закриття компаній, зменшення робочих місць та тотальну економію. Кожен вже встиг відчути на собі удар від падіння національної валюти. Однак, як зазначають експерти, це тільки початок і готуватись потрібно до гіршого. Загалом, уряд «камікадзе» підтверджує курс на самознищення та антидержавницьку політику, залишивши пересічних українців без будь-яких ресурсів для існування та тет-а-тет зі своїми проблемами» – підсумував політик.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності