Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

В Криму банки не видають грошей

В Севастополі припинили видавати гроші з поточних банківських рахунків. Люди стоять у чергах під банками, сподіваючись на готівку, але їм відмовляють, – повідомляє ТСН.

Від початку березня, коли росіяни окупували Крим, сепаратисти в місті заборонили повертати депозити – спершу у валюті, а потім і в гривнях. Через кілька днів – ввели обмеження на зняття грошей з поточних рахунків. У відділеннях банків можна було зняти не більше 800 гривень за добу, у банкоматах – не більше 300. Тепер фінустанови повністю заблокували видачу готівки.

Олександр Дорошенко, мешканець Севастополя:
«Я розумію обмеження на депозити, розумію обмеження на валюту. Так, ситуація складна. Але тепер ми ж зовсім гроші знімати не можемо з наших власних рахунків».

17 березня самопроголошений уряд Криму повідомив про повний перехід з квітня місяця на грошову систему РФ (російський рубль).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності