Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

В Криму вбито радянську кінозірку

Наприкінці серпня в анексованому росіянами Криму вбили відомого радянського актора і письменника Андрія Войновського, відомого за фільмами «Кортик» і «Дивак з п’ятого «Б». Як повідомляє портал «Новини Криму», його зарізали під час відпочинку у Партеніті.

«Після того, як вони купувалися в морі, вирішили дома відзначити приїзд до Криму. Один з товаришів вбив трьох друзів. Вижив лише один чоловік, і то можна сказати дивом. Він вирішив не брати участь в посиденьках і заснув в іншій кімнаті. Коли чоловік прокинувся, то побачив, що двоє друзів мертві», – розповіла дружина одного з близьких друзів актора.
Виживший розповів, що перед тим, як Войновського забрали в лікарню, він встиг повідомити, що вбивство скоїв його товариш. Актор помер після перенесеної операції.

За однією з версій, конфлікт виник на ґрунті розпиття спиртних напоїв. Підозрюваний у вбивстві затриманий і перебуває в слідчому ізоляторі в Криму. З’ясовуються обставини події. Церемонія прощання з актором відбулася в Москві на Ніколо-Архангельському кладовищі.

Андрій Войновський вперше на екранах з’явився в 1969 році у фільмі «Веселе чарівництво». Потім була головна, і найбільш запам’яталася глядачам роль, у фільмі «Дивак з 5 «Б». Також знімався в «Кортик», «Троє на шосе» та інших кінострічках.
У 2007 році вийшла книга Войновського «Врачеватель. Олігархічна казка», в 2008 році друга книга – « Врачеватель‑2. Олігархічна казка. Трагедія абсурду».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Так анексований Крим вкотре віддячує за свою окупацію…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності