Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

В ЛДНР зафіксовано техніку, яка ще офіційно не прийнята на озброєння РФ

На тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей спостерігачі СММ ОБСЄ виявили десятки танків та артилерійських систем, розміщених поза межами визначених ділянок відведення, а також засоби протиповітряної оборони та радіоелектронної боротьби. Безпілотником СММ ОБСЄ було виявлено одразу чотири новітні комплекси радіоелектронної боротьби російського виробництва: РБ-341В «Леєр-3», 1Л269 «Красуха-2», РБ-109А «Билина» та спеціальний комплекс для створення перешкод безпілотним літальним апаратам «Репелент-1».

Всі ці комплекси створені в РФ протягом останніх років, а РБ-109А «Билина» – взагалі має бути прийнята на озброєння російської армії лише цього року за результатами військових випробувань.

«Випробування ці, як бачимо, проводяться на території України», – констатують у СЦКК.

9 серпня безпілотник СММ ОБСЄ виявив одразу до 30 танків збройних формувань РФ, зосереджених в районі селищ Лобачеве, Бугаївка та безпосередньо у місті Луганськ. Також було виявлено 26 одиниць причіпної артилерії, реактивну систему залпового вогню та чотири установки зенітно-ракетних комплексів.

«Логічним продовженням оприлюднених фактів нещодавнього направлення на окуповану територію колон військових вантажівок та іншої техніки з території Російської Федерації стали нові повідомлення міжнародних спостерігачів про зосередження російськими збройними формуваннями важких озброєнь поблизу лінії розмежування», – йдеться в повідомленні СЦКК.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, міжнародні спостерігачі ОБСЄ, використовуючи дрони з камерами нічного бачення, виявили переміщення нового конвою на територію України з боку Російської Федерації.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності