Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

В моді засоби самооборони

Мешканці Львова «озброюються» газовими балонами, бронежилетами і термобілизною. Крім того, впродовж дня у магазинах продають до 15 газових балончиків за ціною 20-30 гривень.
Але продавці зброї вважають, що такий великий попит на газові балончики не пов’язаний із теперішньою ситуацією в країні. Мовляв, узимку, коли сутеніє рано, львів’яни вже звично з року в рік озброюються подібними засобами.
Однак більш радикально налаштовані громадяни України – зокрема ті, які входять до відомого політоб’єднання «Правий сектор» – взялись за зброю саме через кризу в державі. Координатор правих у Львівській області зазначає: усе, з чим вони йдуть у бій та обороняються від міліції, – дозволено законом.
Без ліцензії у Львові можна придбати пневматичний пістолет. Його без проблем продадуть усім повнолітнім. Однак таку зброю купують тільки для розважальної та спортивної стрільби. Тим часом у мисливському магазині кажуть, що львів’яни, які їдуть на столичний Майдан, здебільшого шукають термобілизну і бронежилети. Адже ці товари є дефіцитними.
Джерело: ВН

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності