Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

В МВС РЕФОРМА? СТРІЛЯЮТЬ ПІДЛІТКІВ

На Харківщині двоє міліціонерів у цивільному влаштували біля крамниці розбірки із групою молодиків, застосовуючи табельну зброю.

Бійка сталася близько третьої години ночі – компанія хлопців виходила з крамниці, а міліціонери – заходили. Раптом між ними виникла сутичка, після чого чоловіки вийшли на вулицю з’ясовувати стосунки.

Двоє міліціонерів проти восьми місцевих жителів, за попереднім даними слідства, нетверезими були всі. Після сварки сталася бійка, а потім правоохоронці, що були в цивільному, дістали табельну зброю.

«Дістав пістолет і почав кричати: «Я перестріляю». Ми зупинилися і потім чи-то він впав, чи-то він спіткнувся, але він назад (нахилився – Ред.) і в падінні він вистрілив – вийшло якби знизу», – розповідає потерпілий Руслан Карпенко.
Куля наскрізь «прошила» йому легеню і вийшла через плече. Медики розповідають, що хлопець отримав перелам ребра та наскрізне ураження грудної клітини – куля вийшла навиліт.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Окрім Руслана Карпенка, троє його товаришів теж зняли побої – кажуть, гематом та синців зазнали від міліціонерів. До лікарні потрапили і правоохоронці. Принаймні, так кажуть їхні колеги. Утім, у міліції інцидент не коментують. Мати потерпілого розповіла, що правоохоронці намагалися залагодити ситуацію.

«Цей командир – Сергій – підійшов: «Я вам співчуваю, я розумію, що це дитина і це травма. Ви скажіть скільки треба – ми вам допоможемо. Я зніму з картки свої кошти, змушу, щоб вони свої зняли кошти. А ці стояли поряд», – сказала мати потерпілого Вікторія Кадичанська.

В обласній прокуратурі пояснюють, що стріляли з табельної зброї лейтенант та капітан міліції, які приїхали з Чернігова.

Звідти їх командирували в Барвінкове. Обидва несли службу на блокпосту, утім, тієї ночі вони не були на службі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності