Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

В Карабаху почалася антитерористична військова спецоперація Азербайджану (відео)

Уряд Азербайджану вдень 19 вересня проінформував командування військового контингенту рф у Карабаху та керівництво Спільного турецько-російського моніторингового центру про початок антитерористичної військової операції в регіоні. Міноборони країни оголосило про початок антитерористичних заходів локального характеру для відновлення конституційного ладу.

Про це повідомляють ЗМІ Азербайджану.

У Нагірному Карабаху вже лунають сирени повітряної тривоги. Азербайджанська сторона заявляє, що війська Вірменії нібито почали обстрілювати з артилерії позиції ЗС Азербайджану. У свою чергу, війська Баку почали завдавати ударів по базах і позиціях ППО ЗС Вірменії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Азербайджанські військові були обстріляні з боку ЗС Вірменії та застосували у відповідь високоточну зброю, повідомляє Міноборони країни. Крім того, сьогодні на дорозі Ахмедбейлі-Фізулі-Шуша азербайджанські військові підірвалися на міні. Влада країни вважає, що вибуховий пристрій встановили з «терористичною метою розвідувально-диверсійні групи збройних сил Вірменії».

«З метою забезпечення безпеки наших військовослужбовців та відновлення конституційного ладу Азербайджану в регіоні було розпочато антитерористичні заходи локального характеру», – йдеться у повідомленні Міноборони Азербайджану.

Повідомляється, що в регіоні відбувається стрілянина та працюють безпілотники.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У Карабахському регіоні відключено стільниковий зв’язок. Раніше Азербайджан закрив повітряний простір країни для Вірменії.

Є інформація про удар ЗС Азербайджану по вірменському ЗРК «Тор».

Нагадаємо, що пройшло три роки з моменту останньоївійни на Кавказі, коли Азербайджану вдалося повернути під свій контроль частину невизнаної Нагірно-Карабаської республіки або Республіки Арцах. За ці роки ситуація навколо спірного клаптику гір залишається незмінною.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ще тиждень тому були ознаки наближення нової війни в регіоні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності