Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

В небі над Івано-Франківськом ще одному літаку, який прямував до Львова, не вистачило пального

Вранці 4 жовтня в Івано-Франківську аеропорту приземлився транспортний літак АН-26B, який прямував до Львова.

Читайте такожУпав поруч кладовища, – літак, що розбився під Львовом

Нагадаємо, що того ж дня поблизу Львова начебто саме через нестачу пального літак АН-12 здійснив аварійну посадку (розбився): є п’ять загиблих. Через це львівський аеропорт деякий час не приймав літаки.

В Івано-Франківського аеропорту  розповіли, що всі літаки, які прямували до Львова, приземлилися там. А у Франківську сів тільки один, якому не вистачило б пального.04181145.242357.9251

Також до теми: AN-12, що розбився під Львовом, раніше фігурував у контрабандному скандалі на Закарпатті

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У нас в аеропорту сів один літак – транспортний з Дніпра. Він не мав “про запас” пального і не міг довго “триматися” у повітрі, та чекати, коли львівський аеропорт знову почне приймати рейси. Також в той час там мав сісти один літак із Польщі і два – з Анталії, то вони мали великий запас пального, тому могли “постояти” у повітрі”, – розповів директор аеропорту Осипенко.

Осипенко додає, що дані пасажирські рейси вже сіли у Львові. Згодом вантажний АН-26B також вилетів з Івано-Франківська у Львів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності