Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

В НИХ, ЯК У НАС

Екс-міністр внутрішніх справ Франції Клод Геан був затриманий в Парижі за звинуваченням в ухиленні від сплати податків, повідомляє французька газета Le Figaro.

Як повідомляється, в 2013 році слідчі знайшли на рахунку Геана суму в розмірі 500 000 євро, яку політик пояснив продажем двох картин 18-го століття фламандського художника Андріеса ван Ертвельта. Однак у правоохоронних органах вважають, що реальна вартість картин могла бути завищена в 10–15 разів.

У свою чергу мистецтвознавці кажуть, що вартість картин художника на аукціонах коливається від 40 до 140 тис. євро.
Крім того, чиновника також звинувачують у відмиванні грошей при можливому фінансуванні Лівією виборчої кампанії екс-президента Франції Ніколя Саркозі в 2007 році.

Раніше колишній керівник французької поліції двічі потрапляв під варту: у 2013 році через звинувачення в корупції, а в 2014 році – в ході розслідування справи про продаж «Adidas».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності