Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

В.о. глави ДБР звільнив свого першого заступника Бабікова

Виконувач обов’язків директора Державного бюро розслідувань Олексій Сухачов підписав наказ про звільнення свого першого заступника Олександра Бабікова.

Сухачов підписав наказ про звільнення Бабікова. Олександр Бабіков звільнений з посади першого заступника директора ДБР“, – сказав співрозмовник агентства.

Він додав, що однією з причин звільнення став висновок НАЗК про конфлікт інтересів.

Як повідомлялося раніше, Олександр Бабіков був призначений на посаду першого заступника директора ДБР наприкінці минулого року після того, як переміг конкурсний відбір.

Раніше він працював адвокатом у юридичній фірмі Аверлекс, яка, серед іншого, захищала в судах інтереси експрезидента Віктора Януковича.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Водночас у ДБР існує підрозділ, який займається розслідуванням “справ Майдану”.

Бабіков стверджував, що цей підрозділ йому не підпорядковується. Слідство у цьому напрямку курує інший заступник директора відомства.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності