Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

В Одесі від передозування кокаїну помер монах УПЦ МП

Днями в Одесі в Іверському монастирі Української православної церкви Московського патріархату в 28 років помер ієромонах Доментіан (Москаленко). Офіційно смерть настала внаслідок гострого серцевого нападу, але відомий богослов Андрій Кураєв повідомляє, що в крові виявлений кокаїн.
У своєму блозі в «ЖЖ» Кураєв наводить слова публіциста Сергія Бичкова, який стверджує, що загибель сталася під час триденної пиятики в будинку вікарного єпископа.
«(Москаленко – ред.) Практично не служив, а якщо бачили його під час богослужіння, то зазвичай нетверезим», – говорить Бичков.
За його словами, незважаючи на те, що міліція забрала тіло ієромонаха для проведення експертизи, вже стало відомо, що в крові покійного ієромонаха було виявлено великий вміст кокаїну.
Батько Доментіана закінчив Одеську духовну семінарію, Київську духовну академію, був студентом 4 -го курсу КНУ ім. Тараса Шевченка.
Джерело: vz.ua

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності