Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

В ОПУ лобіюють приватні пенсійні фонди, коли збанкрутують – уряд буде ні при чім…

Колишній міністр економіки, торгівлі та сільського господарства України, а нині позаштатний радник глави Офісу президента України Тимофій Милованов порекомендував українцям не розраховувати на пенсію від держави та накопичувати гроші самотужки.

Експерт в ефірі українського телеканалу закликав громадян «бути відповідальними, якщо є така можливість – накопичувати і розраховувати на себе».

«Людина, яка не хоче себе самообманювати, за ці 30 років зрозуміла, що треба розраховувати на себе. Так само держава Україна має розраховувати на себе. Для кожної людини і сім’ї бажано, щоб держава стала краще, бажано, щоб пенсійна реформа була зроблена. І з часом це буде зроблено. Але через демографічну проблему це не буде зроблено за рік або два – це буде за багато років. Тому кожна людина повинна розраховувати на себе і відкладати і зберігати хоч 3-5%», — каже позаштатний радник глави Офісу президента України Тимофій Милованов.

Таким чином влада вкладає в голови людей думка, що пенсії не буде через 30 років, а значить треба нову формулу порятунку на благо українців. Ось тут на допомогу українцеві прийде кейс приватних пенсійних фондів.

Тобто ці фонди – це не спосіб швидкого збагачення тих, хто їх буде організовувати і кришувати (зараз існує така думка в суспільстві), а це тепер порятунку нації!

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Милованов застосував технологію прихованого навіювання, прямо не вказуючи, що його мета лобіювання і просування приватних пенсійних фондів, тому що це викликало б негативну реакцію, а вказав, що пенсії то вже не буде, а далі думайте самі…

Треба розуміти, що люди, які перебувають при владі, ніколи не будуть говорити такі меседжі просто так, якщо їм це не вигідно.

Нагадаємо, Милованов був призначений позаштатним радником керівника Офісу Президента України у листопаді 2020 року.

Улітку між Миловановим та екс-міністром фінансів Олександром Данилюком відбулась бійка. За словами радника ОП – причина у тому, що Милованов як глава конкурсної комісії з відбору керівника Бюро економічної безпеки забракував кандидатуру Данилюка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності