Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

В Раді усвідомили загрозу “Північного потоку-2”

Російський газопровід призведе до економічної та політичної дестабілізації всієї Європи, вважає Бурбак

У Верховній Раді зареєстровано проект постанови про звернення парламенту до міжнародного співтовариства щодо загрози “Північного потоку-2” Європі та недопущення його будівництва. Про це заявив на Погоджувальній раді голова фракції “Народний Фронт” Максим Бурбак.

“Три тижні тому “Народний фронт” зареєстрував проект постанови про звернення Верховної Ради до міжнародного співтовариства про неприпустимість будівництва газопроводу “Nord Stream-2″ і загрозу монополії Російської Федерації на газовому ринку Європи. Ми щиро сподіваємося, що на цьому пленарному тижні парламент нарешті проголосує цю постанову”, – сказав він.

За словами Бурбака, Україна повинна пояснити Заходу, що домінування “Газпрому” на газовому ринку небезпечно.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Наслідки будівництва проекту Nord Stream-2 вийдуть за рамки комерції або внутрішніх справ країн ЄС і призведуть до економічної та політичної дестабілізації всієї Європи, отже і планети в цілому. У нашому розпорядженні також йдеться про те, що президент і уряд повинні ініціювати консультації з Єврокомісією щодо питань “Північного потоку-2″ відповідно до Угоди про асоціацію між ЄС і Україною”, – додав політик.

 

Раніше спікер парламенту Андрій Парубій розповідав про плани перешкодити Росії побудувати “Північний потік-2”. Він закликав європейські країни приєднатися до листа проти будівництва “Північного потоку-2”.

Про Північний потік-2 детальніше читайте тут: https://zl-ua.news/poky-v-sviti-vysylayut-rosijskyh-dyplomativ-merkel-z-putinym-buduyut-pivnichnyj-potik-2/

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності