Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

В Росії палає ще один склад боєприпасів, – другий за тиждень

Нагадаємо, більше тижня Красноярський край страждає від масштабних пожеж. Їхня площа становить 2,8 мільйона гектарів. А 5 серпня в Красноярському краї Росії неподалік міста Ачинськ прогриміли потужні вибухи на складах з боєприпасів в районі військової частини № 74008.

У Росії під містом Ачинськ в Красноярському краї прогриміли вибухи снарядів на складах з боєприпасами. Як повідомляє державне російське агентство ТАСС, в лікарню Ачинська вже доставили двох постраждалих з осколковими пораненнями, зокрема одну дитину. Ще двом постраждалим медична допомога була надана на місці.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИВ Росії горять склади боєприпасів… краса, на яку можна дивитися вічно (море відео)

На відео, розміщених в мережі очевидцями, видно дим і вогонь від вибухів, чутні розриви боєприпасів.maxresdefault

У єдиній чергово-диспетчерській службі (ЕДДС) Ачинського району повідомили, що влада прийняла рішення евакуювати населення із Кам’янки. Інформоване джерело також повідомило російському “Інтерфаксу”, що запланована евакуація не тільки з Кам’янки, але з трьох населених пунктів, розташованих в радіусі 20 км від військової частини.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, більше тижня Красноярський край страждає від масштабних пожеж. Площа пожеж в Сибіру, за останніми даними, становить 2,8 мільйона гектарів. У гасінні беруть участь 2,7 тисячі осіб, 390 одиниць техніки та 28 повітряних суден. Режим надзвичайної ситуації діє в чотирьох суб’єктах: Іркутської області, Красноярському краї, у двох районах Бурятії і одному районі Якутії.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності