Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

В смертельному ДТП із військовими на львівщині ДБР шукає теракт?..

ДБР розслідує обставини аварії у Львівській області, в якій загинуло четверо людей, серед них троє військовослужбовці.

Про це повідомляє прес-служба ДБР на своєму сайті.


Повідомляється, що працівники ДБР відкрили кримінальне провадження за фактом трагічного ДТП у Львівській області. Через зіткнення легковика з вантажівкою загинуло четверо людей, троє з яких військовослужбовці.

«Трагедія сталася 16 грудня близько 15:00 на автодорозі «Киів-Чоп» поблизу селища Сможе Стрийського району на Львівщині. Всі загиблі знаходились у легковому автомобілі, що належить одній з військових частин. За попередніми даними, військовий, який перебував за кермом автомобіля, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де в той момент рухалась вантажівка з автопричепом», — сказано у повідомлені.

Нагадаємо, що вчора, 17 грудня, автобус з 53 українцями потрапив у ДТП у Словаччині, вісім з них потрапили до лікарні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше у Харківській області сталася смертельна аварія. Три автомобілі – легковик, мікроавтобус і вантажівка – зіштовхнулися поблизу села Новопавлівка Ізюмського району.

На Бориспільському шосе, внаслідок аварії, перекривали рух в напрямку Києва.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності