Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

“В старі-добрі часи за це саджали на палю або четвертували”

11 січня в управлінні поліції розповіли деталі справи щодо затримання батька у підозрі за зґвалтування доньки і доведенні до самогубства.

За словами т.в.о. заступника начальника – начальника СУ ГУНП в області Ігоря Максиміва 18 серпня з заявою в поліцію звернулась франківчанка, що 17 серпня пішла з дому і зникла її неповнолітня донька, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

«Ввечері до поліції поступила заява про знайдення повішеної дівчини. Виявилось, що це зникла дівчина 1999 року народження. При огляді в одязі були знайдені передсмертні записки у яких дівчина звинувачувала батька у доведенні до самогубства. Виявилось, що з 2012 року до 2016 батько змушував її до вступу у статеві зносини. Були проведені експертизи і допитано свідків. 4 січня чоловіка затримали і взяли під варту. Йому оголошено підозру за ч.2 ст 155 і ч3 ст. 120“, – розповів поліцейський.

Як розповіла начальник сектору ювенальної превенції УПД ГУНП в області Алла Бойчук одразу після отримання повідомлення про зникнення дитини, протягом для велися розшукові заходи.

«Про дивні відносини з батьком повідомили подруги дівчинки. В навчальному закладі також сказали, що навчанням дитини цікавився тільки батько. Потерпіла була найстаршою в багатодітній сім’ї.  Психологи навчального закладу не звернули увагу на суїцидальні нахили. Друзів мала мало, більше спілкувала у соцмережі. Спочатку мама і бабуся заперечували, проте потім стало відомо, що вони підозрювали щось. В передсмертній записці дівчинка написала, що коли її друзі бавились іграшками, вона мусила задовільняти батька“,- пояснила Бойчук.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В поліції також розповіли, що дівчинка повісилась на власному светрі. Окрім того на запястках були також виявлені сліди порізів. Зараз призначені експертизи чи це перша спроба суїциду.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності