Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

В теперішньому виді росія не має права на існування, – Данилов, США вмивають руки…

Україна має позбавити росію навіть бажання нападати на своїх сусідів, а ЗСУ під час контрнаступу зупиняться там, де закінчуватимуться наші інтереси.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

«Ми маємо зрозуміти: якщо росія залишиться у тому вигляді, в якому вона є, то це лише питання часу, коли вона зможе розпочати ще одну війну. Тому наше завдання — зробити росію таким, щоб вона не мала навіть бажання думати, що вона може нападати на сусідів, тим більше таким чином, як вона зробила стосовно нашої країни», — повідомив Данілов.

Перед цим секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов цілком логічно заявив, що Збройні сили припинять свої наступальні дії там, де закінчуватимуться інтереси України.

Водночас радник президента США з національної безпеки демократ Джейк Салліван під час 17-ї щорічної зустрічі YES (Ялтинська європейська стратегія) заявив, що Збройні сили України мають самостійно визначати, коли та як звільняти території, окуповані росією у 2014-2015 роках, тобто до вторгнення 24 лютого. Про це повідомляється на сайті форуму.

Радник президента США відзначив позитивні наслідки контрнаступу українських військ на півдні та в Харківській області.

“Цей контрнаступ, крім усього, показує, що не можна просто заявити, що росія назавжди зайняла окуповані території і нав’яже їм свій політичний устрій. Це важливий сигнал як на військово-тактичному, так і на політико-дипломатичному рівні. І ми підтримаємо зусилля ЗСУ логістикою , постачанням, зброєю, обладнанням”, – наголосив Салліван.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності