Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

В Тернополі спалили авто «свободівця»

■ За повідомленням прес-служби Тернопільської міської організації ВО «Свобода» ввечері 3 січня невідомі спалили автомобіль члена Тернопільської міськорганізації ВО «Свобода», голови спеціальної депутатської комісії із захисту громадянських прав членів тернопільської територіальної громади Богдана Попадина.
Сам депутат зазначив, що живе в багатоповерхівці, але біля неї автомобіль ніколи не паркує, а залишає його на ночівлю у знайомих, які мешкають неподалік у власному будинку. Там і підпалили авто.
«За реакцією експертів, які на місці з’ясовували причину загоряння, я зрозумів, що автомобіль наче був облитий дизпальним», – розповів Попадин.
У «Свободі» пов’язують підпал авто Попадина з його діяльністю, зазначаючи, що він намагався визволити «безпідставно заарештованого «свободівця» Мар’яна Козбура з клопотанням взяти ув’язненого на поруки; крім того, він брав участь в акціях протесту й неодноразово виступав на сесіях міської ради проти свавілля чинного режиму».
Враховуючи, що свободівці в офіційних коментарях цей підпал жодним чином не пов’язують з діяльністью місцевих регіоналів, як і регіонали не пов’язують їх з підпалом партійного офісу у Теребовлі, то можемо тільки припустити, що на Тернопіллі завелася якась третя нікому невідома сила, що пов’язує ці партії до купи?..

Наш кор.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності