Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

В ТЦК більше “Віагри” не завозити!.. (відео)

Усі ми люди, а якщо ще й здорові, то усім нам хочеться…

А українські ТЦК не можуть й дня прожити без скандалів: особливо рівненський, який минулого року прославився відео, на котрому обласний воєнком полковник Сергій Луцюк зі своїм підручним б’ють биткою свого водія, а згодом, під час обшуку вдома у воєнкома знаходять ще й наркотики… і ось тепер нове відео з пристрасним посадовцем місцевого ТЦК.

Ось, що пише на своїй сторінці під фото відома українська телеведуча Тетяна Даниленко:

“То все фігня.
Є і справді важливі новини.
У рівненському ТЦК призначили перевірку через відео, де один із посадовців цілується щонайменше з трьома колегами, – йдеться у повідомленні Сухопутних сил ЗСУ”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Отож, начальника Рівненського ТЦК Олександра Ярмошевича перевірять після того, як в мережі з’явилося відео, де він обіймається та цілується зі своїми підлеглими.

Про це заявила пресслужба Сухопутних військ ЗС України.

Відео з’явилося в російському сегменті соціальних мереж. На ньому 36-річний Ярмошевич цілується та обіймається з різними дівчатами у військовій формі. Спочатку це білявка, яка зайшла до його кабінету з паперами, а потім з рудоволосою дівчиною, яка теж вдягнена в однострій.

Зйомки велися в кабінеті прихованою камерною. Проте хто і навіщо її встановив, невідомо, але здогадатися не важко…

Сам Ярмошевич має дружину Валентину, пишуть місцеві ЗМІ…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У Сухопутних військах пообіцяли розібратися, чому військком заохочував нестатутні відносини з підлеглими. У ЗСУ також цікавляться, чому в кабінеті велося незаконне відеоспостереження.

https://youtu.be/5fn-pTRARg4

“З приводу оприлюдненого відео розпочато службову перевірку. Надалі належна оцінка буде надана як змісту змонтованого відеоряду, часового проміжку, так і факту встановлення таємного відеоспостереження у службовому приміщенні. Також ініційовано звернення до відповідних правоохоронних органів щодо сприяння у розслідуванні та обʼєктивному, всебічному з’ясуванні всіх обставин події”, — сказано у повідомленні.

Як повідомляють Українські Новини, керівник ТЦК та СП Рівного Олександр Ярмошевич, який потрапив на відео, де цілується на службі з різними жінками, під час війни купив позашляховик AUDI Q7…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності