Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

В Україні немає вождя і панує хаос, – Валенса

valensaНа думку лідера польської «Солідарності» і екс-президента Польщі Леха Валенси, в Україні немає єдиного лідера, який би скинув владу демократичним шляхом, при цьому зараз у країні панує хаос.
Про це лідер протестних рухів Польщі у 80-х роках Лех Валенса сказав в інтерв’ю газеті Rzeczpospolita.
«Я не бачу там вождя. Не бачу одного великого громадського руху, єдиної партії чи організації, які могли б скинути владу… Якщо Кличко отримає владу на вулиці, так же швидко її й втратить. Вулиця його підніме, вулиця його й позбавить влади. Надто великий хаос панує в Україні», – сказав Валенса, додавши, що Кличко, на його думку, ще не готовий до керування країною.
Польський політик вважає, що мітингувальникам в Україні не варто скидати владу недемократичними шляхами, бо це може обернутися проти них.
«Україна не може скинути владу недемократичним шляхом, тому що навіть дефектна, але все-таки демократія є досягненням цього народу», – сказав екс-президент.
«Нехай пройдуть засідання круглого столу, бо повинен бути діалог і повинні бути мудрі лідери. Силою Україну не змінити», – додав Валенса.
24tv.ua

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності