Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

В Україні патрулюватиме ізраїльська поліція ?!

Зеленський не виключає можливості появи ізраїльської поліції в Україні

Телефонна розмова Зеленського з прем’єр-міністром Ізраїлю Нітаньяху після довгої мовчанки виявилася результативною.

На тлі бойових дій в Україні паломництво хасидів з інших країн — проблематичне питання, а ризик для здоров’я і життя цих людей дуже високий, нагадав Володимир Зеленський офіційному представнику Ізраїлю під час телефонної розмови.

Також президент України під час нетривалого спілкування з Біньяміном Нітаньяху встиг обговорити кілька інших важливих тем, як-от проблему відмови нашим громадянам у в’їзді на територію Ізраїлю, незважаючи на безвізовий режим між країнами та відновлення безкоштовного медичного страхування для наших біженців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Одне з важливих питань, яке обговорили представники двох країн, є приїзд ізраїльських паломників-хасидів до Умані. Цього року їх, ймовірно, буде близько 50 тис. у той час, як укриття міста зможуть вмістити лише 11 тис. людей.

Володимир Зеленський звернув увагу Нітаньяху на той факт, що росія завдає ударів по наших мирних містах з повітря, а це означає, що хасиди на території України опиняться в небезпеці. При цьому він наголосив, що вирішувати цю проблему потрібно спільними зусиллями.

Серед кількох варіантів докладно було розглянуто один із методів захисту ізраїльських паломників до Умані, а саме можливість відправлення ізраїльських поліцейських для посилення заходів безпеки в українському місті.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності