Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

В Україні скасовують заборону на російську кіно- та книжкову агітацію…

У 2020 році Державне агентство України з питань кіно стало лояльніше ставитися до фільмів російського виробництва (мова йде не тільки про серіал “Свати”). А Державний комітет телебачення і радіомовлення України має намір ще й дозволити ввозити на українську територію книги з Російської Федерації.

Щодо російських фільмів повідомляє профільне пресслужба профільного відомства.

Держкіно не заборонило до показу жодного російського фільму.

За висновками Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування, у 2020 році заборонених фільмів виробництва Російської Федерації немає”, – йдеться у звіті.

При цьому сама комісія у 2020 році розглядала лише один фільм російського виробництва. Йдеться про роботу “Зворотній зв’язок” від кінорежисера А. Нужного.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Однак за підсумками результатів дану стрічку теж дозволили до демонстрації на теренах держави.

Так само повідомляє прес-служба іншого профільного відомства щодо російської друкованої пропаганди під назвою “книжки”:
Видача дозволів на ввезення на територію України книжкової продукції з РФ відбувається відповідно до закону, який був прийнятий ВР у кінці 2016 року. Цим законом передбачено, що дозволи на ввезення не надаються виключно книгам антиукраїнського змісту, а також таким, що містять пропаганду на користь держави-агресора“, – сказано в повідомленні прес-служби Держкомтелерадіо.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності