Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

В Україні знову кури дохнуть… – відкрито кримінальну справу щодо прослуховування в кабінеті Залужного

Служба безпеки України відкрила справу через прослушку головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, хоча усе було заздалегідь передбачено, описано і розкрито в західних ЗМІ…

Про це повідомляє СБУ в Telegram.

Провадження відкрито за статтею 359 ч.2 (незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації) Кримінального кодексу України.

В СБУ заявили, що техніку виявлено не безпосередньо в кабінеті Залужного, а у одному з приміщень, яке могло в майбутньому використовуватись ним для роботи.  За попередніми даними, виявлений пристрій перебував у неробочому стані.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Будь-яких засобів накопичення інформації чи засобів віддаленої передачі аудіозаписів не виявлено. Даний технічний пристрій буде передано на експертизу», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у кабінеті головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного 17 грудня знайшли «прослушку».

Нагадаємо, у квітні 2023 у Київській міській державній адміністрації 25 квітня виник скандал. У робочому кабінеті фракції «УДАР Віталія Кличка» (можливого опонента Зеленського на майбутніх виборах президента)  у будівлі Київради та в особистому автомобілі голови фракції Дмитра Білоцерковця виявили прослуховуючі пристрої.

У Києві повідомили про підозру посадовцю столичного главку поліції. Він за гроші організовував стеження за громадянами та прослуховування їх телефонних розмов.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності