Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

В Україну їде любитель телефонних розмов з путіним – МакАрон

Президент Франції Еммануель Макрон має намір у лютому відвідати Україну з офіційним візитом та оголосити про новий пакет військової допомоги.

Про це повідомляє Reuters.

«У майбутньому ми зможемо поставити набагато більше техніки і, по суті, допоможемо Україні в її оборонних потребах, зокрема, у захисті її неба. Я сам у лютому поїду в Україну та доопрацюю ці тексти», – заявив президент Франції під час прес- конференції.

Він також зазначив, що під час візиту відбудеться підписання двосторонньої угоди щодо гарантій безпеки між Францією та Україною.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначається, що Франція працює над укладанням двосторонньої угоди про гарантії безпеки з Україною, щоб допомогти зміцнити фінансову та оборонну незалежність України з метою утримати рф у від агресії у майбутньому.

Нагадаємо, Україна 12 січня підписала з Великою Британією угоду у сфері безпеки.Одним із пунктів є сприяння посиленню обороноздатності України на морях.

Президент Володимир Зеленський заявив, що Велика Британія стала першою країною, з якою Україна уклала двосторонню безпекову угоду. Влада і далі так працюватиме з іншими країнами.

Україна в угоді про гарантії безпеки з Британією зобов’язалася запровадити низку реформ. Вони пов’язані з чотирма сферами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нещодавно посол Франції Гаель Вейсьєр повідомив, що Франція хоче змінити тактику надання озброєнь України. Вона хоче виробляти більше зброї в нашій країні, а не тільки передавити її за рахунок пожертвувань або закупівель.

Водночас Кремль посилює свої зусилля, щоб підірвати підтримку України у Франції. Маневрування і зв’язки рф з безліччю ультраправих партій по всій Європі викликають занепокоєння деяких європейських чиновників напередодні виборів до Європейського парламенту в червні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності