Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

В Україні фальсифікують вакцинацію, – ЮНІСЕФ

У Дитячому фонді ООН (ЮНІСЕФ) повідомили, що кількість фальшивих довідок про вакцинацію в Україні становить близько 30%.

«В нас не лише охоплення щепленням невисокі, а ще й можна звідти прибрати кількість цих фальшивих довідок. Ми робили велике опитування, як ЮНІСЕФ – цифри на диво високі. Тому я остерігаюсь, що якщо в нас запровадять «силовий» метод вакцинації, то він призведе лише до ще більшого зростання фальшивих документів», – зазначила медичний експерт ЮНІСЕФ Катерина Булавінова.

За її словами, на сьогоднішній день суттєво зросло охоплення вакцинацією проти кору через спалах цієї хвороби в Україні. На кінець року, за даними Булавінової, охоплення становило близько 95-97%, навіть якщо відмінусувати фальшиві довідки.

Раніше в Україні тимчасово заборонили вакцини для профілактики дифтерії, правця та поліомієліту через кілька випадків смертей після ін’єкцій, а також про те, що ЮНІСЕФ поставив нову партію вакцин проти кору, паротиту і краснухи. У Всесвітній організації з охорони здоров’я зазначили, що Україні слід підвищити рівень вакцинації населення.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності