Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

В Україні почав роботу перший сервіс лікарських відеоконсультацій

Botkin.pro — перший в Україні сервіс лікарських відеоконсультацій онлайн. Він допомагає пацієнтам консультуватися в мережі і спілкуватися про здоров’я, а лікарям — знаходити нових пацієнтів, заробляти, отримувати визнання і рости професійно.

Основа сервісу — відеоконсультації. Лікар налаштовує свій графік роботи, пацієнт записується до нього на прийом, після чого в призначений час лікар допомагає хворому. Відеоконсультація працюють в браузері на ПК і пристроїв на Android.

Відеоконсультація на Botkin.pro дешевше візитів у клініку: лікаря не потрібно орендувати приміщення, а пацієнта — куди-небудь їхати.

«Ми хочемо зробити вітчизняну медицину зручною і доступною за допомогою телемедицини. Ми застосували досвід дистанційного спостереження пацієнтів, накопичений у США і Європі, з урахуванням української реальності.»- Владислав Гринь.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

До кінця цього року у Botkin.pro з’явиться додаток, який зробить доступними відеоконсультація на планшетах і смартфонах на iOS і Android.

У планах — об’єднання Botkin.pro і лабораторно-діагностичних центрів. Пацієнт здає аналізи, а результати отримує в особистому кабінеті сервісу. Там же консультується з лікарем і отримує рекомендації.
Botkin.pro розроблений діджитал-агентством Fresh Design по замовленню Андрія Гнилорибова і Владислава Гриня.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності