Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

В Україні поетапно вводиться військовий стан?

Сьогодні в Україні, фактично, поетапно вводиться військовий стан, вважає експерт.

Політичний оглядач Андрій Золотарьов вважає, що сьогодні державний апарат України не здатний забезпечити ведення військового положення, у зв’язку з чим його введення, фактично, проводиться поетапно. Про це він заявив у коментарі для ЗМІ.

«Воєнний стан – це така річ, яку державний апарат України може просто не потягнути, опинитися нездатним реалізувати його. У такому випадку військовий стан вводять частинами, і недавнє рішення РНБО підтверджує версію, яка ще місяць тому звучала конспірологічно, про те, що військовий стан будуть вводити частинами.

Що стосується зміни закону про воєнний стан, то його сьогодні намагаються підігнати під існуючі реалії. Щодо звернення до миротворців ООН, очевидно, це явне переконання, що у Путіна є наступний козир, який може бути викинутий Росією. І якщо це буде введення миротворців, припустимо, за участю казахського чи білоруського контингентів, це будуть, скажімо так, «політичні миротворці». Чим це закінчилося для Грузії, ми добре пам’ятаємо», – зазначив експерт.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності