Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

В Україні стартував онлайн-аукціон з продажу авто eTachki

Український проект eTachki.ua за підтримки фонду TAVentures впроваджує сервіс продажу автомобілів на онлайн-аукціоні.

Автори проекту заявляють, що альтернатива існуючим способам продажу дозволяє власникам авто швидко оцінити його стан і отримати ринкову ціну (за якою його можна моментально продати) в результаті онлайн-аукціону між сотнями потенційних покупців — партнерів сервісу eTachki з усієї України.

Проект має онлайн складову і майданчики огляду: після візиту на сайт і попередньої оцінки вартості, власник авто запрошується на огляд автомобіля в представництво eTachki в будь-якому обласному центрі України. За допомогою фахівців компанії, автомобіль перетворюється в цифровий лот з докладним описом, за який змагаються сотні партнерів і дилерів компанії на закритому онлайн аукціоні тривалістю 30 хвилин.

eTachki — e-commerce проект щодо продажу та купівлі потриманих авто національного масштабу, підтриманий венчурним фондом TA Ventures.Компанія була створена 26 травня 2014 Олегом Скрипниченко і Сергієм Орловим, які до цього були керуючими співвласниками проекту modnaKasta.За цей час проект eTachki трансформувався з авто-викупу у c2b сервіс онлайн-аукціону з майданчиками огляду авто у всіх регіонах України — це 30 відділень у 23 містах України станом на 19 вересня 2016 р. Вже проведено понад 5 млн. оцінок вартості авто на сайті і 40 000 оцінок авто у відділеннях.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності