Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

В Укрпошті розповіли про нові сервіси

За рахунок нових сервісів Укрпошта збирається збільшити прибутки на 20%. Про це розповів очільник підприємства Ігор Смілянський.

«У відділеннях Укрпошти лежать каталоги з магазинів побутової техніки. Товари можна замовити на місці. За 3-5 днів товар приходить. Найкраще це працює в сільських відділеннях. Зростання замовлень до тисячі відсотків на місяць», — говорить Смілянський.

За його словами, попередні 6 років доходи Укрпошти зростали на 2-3% на рік.

«Цього року ставимо мету збільшити прибуток на 20 відсотків. Будемо відвойовувати свої позиції, робити сервіс доступнішим. Зараз 35 комбінацій тарифів марок — для фізичних, юридичних осіб. Навіщо стільки? Укрпошта має стати як Макдональдс. Клієнт заходить і за 2-3 секунди розуміє, скільки що коштує. Спрощуватимемо тарифи, продукти», — пояснює керівник Укрпошти.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності