Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

В урядовому кварталі відкрили пункт вакцинації, – але не хочуть нардепи вакцинуватися…

В київському готелі «Національний» по вулиці Липська, 5, що в урядовому кварталі 15 листопада почав роботу центр вакцинації проти коронавірусу, повідомили у Верховній Раді.

Пункт щеплення працюватиме у понеділок, вівторок, четвер – неділя з 9:00 до 16:00 (перерва з 13:00 до 13:30), а також щосереди з 14:00 до 20:00 (перерва з 17:00 до 17:30). Вакцинуватись можна усіма доступними в Україні препаратами від COVID-19.

Щеплення від коронавірусу там можуть отримати і діти від 12 років за наявності у них календарних щеплень. Запис на вакцинацію за посиланням.

Від сьогодні, 15 листопада встановлюється заборона на перебування в парламенті невакцинованих народних депутатів. Відвідувати засідання можна лише за наявності документа про вакцинацію або негативного тесту на коронавірус.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що велике число народних депутатів, серед яких багато представників партії влади “СН” категорично відмовляються від вакцинації, заявивши, що вони не будуть “піддослідними кроликами” фармкомпаній та готові через день власним коштом здавати ПЛР-тести, щоб бути допущеними до роботи у парламенті.

Також повідомляють, що в Україні суттєво знизилася кількість нових випадків COVID та смертей, а також впали темпи щеплень від коронавірусу, – Україна стає Моршином))).

У застосунку «Дія» з’явився COVID-сертифікат для людей, які одужали після захворювання на коронавірус.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності