Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

В Ужгороді пограбували московську церкву

Вночі на понеділок, 4 березня, невідомі обікрали церкву великомучениці Варвари м. Ужгорода (поблизу Ужгородської районної лікарні).

Про це повідомляє офіційний сайт Мукачівської єпархії Російської православної церкви в Україні (так званої Української православної церкви Московського патріархату).

Зранку в церкві було виявлено сліди проникнення злочинців. Злодії зламали вікна і церковні букси, з яких витягнули всі пожертви.

Напад на вказану церкву здійснено не вперше: буквально у січні невідомі камнем розбили в ній вікно.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як заявляє прес-служба єпархії, “раніше в адресу настоятеля протоієрея Василія Мищака та його сина лунали відкриті погрози, в тому числі в плані фізичної розправи… За день до останнього акту вандалізму, у неділю, 3 березня, син настоятеля був висвячений у сан священика і призначений до служіння“.

За фактом крадіжки на місце прибула поліція, наразі ведеться слідство.

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності