Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

В Закарпатті на кордоні з Угорщиною закрили КПП

Сьогодні, 26 лютого, припинив роботу пункт пропуску перетину українсько-угорського кордону через КПП «Берегшурань-Лужанка». Через кордон не пропускають ні машини, ні пішоходів. Раніше повідомлялося про блокування роботи пункту пропуску «Шегині» на кордоні з Польщею.

Громадянам рекомендують користуватися іншими КПП, зокрема, «Барабаш-Косино» або «Захонь-Чоп». Очевидці повідомляють, що рух через «Косино» також призупинено.

Офіційних даних про причини призупинення роботи пунктів пропусків немає, проте неофіційні стверджують, що проблеми виникли з угорської сторони. Можливо, в сусідній державі відбувається спецоперація з виявлення митників-хабарників.

У Мукачівському прикордонному, підтвердивши інформацію про тимчасове припинення роботи КПП, повідомили про слідчі дії на угорській стороні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності