Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Валютообмін призупинив Казахстан, – врахували гіркий досвід України в 2014?

Національний Банк Казахстану, врахувавши гіркий досвід НБУ в період “Революції гідності” 2013-14 рр., що тривала понад три місяці і призвела до колосального обвалу гривні, призупинив роботу пунктів обміну валют у країні, офіційно – буцімто з метою безпеки співробітників та клієнтів до стабілізації ситуації.

У мірі стабілізації у місті Алмати та інших регіонах та відновлення зв’язку будуть вжиті заходи щодо відновлення торгів на валютному майданчику Казахстанської фондової біржі та проведення міжнародних платежів і переказів, сказано на сайті Нацбанку Казахстану.

Також НБК повідомив, що 10 січня 2022 року у звичайному режимі запустять платіжні системи РГП «Казахстанський центр міжбанківських розрахунків Національного банку» для проведення теньгових платежів фінансового сектора і державного бюджету, в тому числі зарахування пенсій, допомог і заробітних плат на рахунки громадян.

Збій роботи інтернету в Казахстані завдав величезної шкоди економіці країни. Збитки обчислюються сотнями мільйонів доларів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Миротворцями ОДКБ у Казахстані керує командувач Повітряно-десантних військ ЗС Росії генерал-полковник Андрій Сердюков, який управляв операцією з окупації Криму навесні 2014 року.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності