Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Вантажівка зі щебнем розтрощила зупинку і в’їхала в магазин на Львівщині…

У п’ятницю, 3 вересня, у центрі Рудок, що неподалік від Самбора на Львівщині, трапилася жахлива ДТП: фура, завантажена щебнем, влетіла у місцеву крамницю.Інформацію про ДТП повідомили у ГУ Нацполіції у Львівській області.Аварія сталася 3 вересня близько 16.20, на вулиці Самбірській у місті Рудки Самбірського району. Вантажівка «Рено», що перевозила щебінь, виїхала на тротуар, збила електроопору та в’їхала у продуктовий магазин.

За попередньою інформацією є троє загиблих. Помер 36-річний водій вантажівки та двоє дорослих пішоходів.

«Під час аварії тілесні ушкодження отримали четверо пішоходів, які були на тротуарі – усі мешканці Самбірщини. Двоє з них, 47-річний чоловік та жінка, його ровесниця, померли на місці ДТП. Ще двоє дівчат віком 10 та 15 років – госпіталізовані, лікарі докладають усіх зусиль аби врятувати їх життя», – йдеться у повідомленні поліції.

Дітей доправили до Львівської міської дитячої лікарні, що на вул. Орлика. Як розповів заступник головного лікаря з хірургічної частини Федір Осим, у 10-річної мешканки села Хлопчиці відірвало частину лівої гомілки, також у неї діагностували важку закриту черепно-мозкову травму, політравму, забій головного мозку та тупу травму тазу. Вночі дівчинку прооперували, вона перебуває у стані травматичного шоку.

«Стан дуже важкий, але стабільний, сподіваємось на позитивну динаміку», – розповів Федір Осим.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

15-річну мешканку села Суслів госпіталізували з діагнозом закрита черепно-мозкова травма та глибока обширна рана поперекового відділу з пошкодженням хребта. Її також уже прооперували та перевели у реанімацію.

«15-річна дівчина при свідомості, але перебуває у стані травматичного шоку», – додав Федір Осим.

Як стало відомо згодом, у вантажівки відмовили гальма.

У повідомленні ГУ Нацполіції у Львівській області йдеться про те, що водій вантажівки не впорався з керуванням.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На місці працюють правоохоронці та медики.

Фото Нацполіції

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності