Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«ВАРЯГ» РОЗПОЧАВ МЕДРЕФОРМУ» З ЛЬВІВЩИНИ

Міністр охорони здоров’я України грузинський «варяг в «українському» уряді» Олександр Квіташвілі обіцяв розпочати свою «медреформу» з Львівщини.

Міністр зазначив, що бачення медичної реформи міністерства і місцевої влади Львівщини – практично ідентичне…
Настільки ідентичне, що коли минулої п’ятниці він відвідав місто Лева, то відразу… висловив здивування, що за знищення Львівського обласного клінічного перинатального центру ніхто досі так і не відповів.

Міністр зазначив, що таких незавершених проектів в Україні досить багато.
«Погано не тільки те, що там не зроблені роботи, а й те, що ніхто за це не відповів», – наголосив Квіташвілі.
Міністр пообіцяв, що детально ознайомиться з ситуацією навколо Львівського обласного перинатального центру і тоді буде прийняте рішення.

Квіташвілі також вказав на київський Охмадит, де «величезні кошти зникли, а нічого не зроблено».
«Мене бісить, що ніхто за це не відповів», – підкреслив ще раз міністр.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тут слід пригадати, що з вересня 2013 року функціонування Львівського обласного клінічного перинатального центру зупинено для проведення реконструкції у рамках національного проекту «Нове життя». Демонтовано все обладнання, 436 осіб медперсоналу частково працевлаштовано в інші медичні заклади. До зими будівельні роботи були зупинені через відсутність фінансування.

У зв’язку із закриттям на реконструкцію Львівського обласного клінічного перинатального центру, збільшилось навантаження на інші заклади охорони здоров’я – виник брак місць у пологових будинках області.
У липні 2014 року Львівська облрада звернулася до Кабміну про виділення 100 млн. грн бюджетних асигнувань на завершення реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру.

Також в минулому році через безгосподарність окремих посадовців не були освоєні 20 млн. грн, виділені з держбюджету на реконструкцію Львівського обласного клінічного перинатального центру.

Ярослав Гібура

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності