Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Василь Чуднов провів прийом громадян

IMG_2488Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Василь Чуднов провів прийом громадян з особистих питань.

Це перший для Василя Михайловича прийом громадян на посаді очільника облдержадміністрації.
Поспілкуватись з головою Івано-Франківської ОДА з різних проблемних питань прибуло понад чотири десятки людей. Серед проблем, які піднімали прикарпатці, спілкуючись з головою Івано-Франківської облдержадміністрації, – допомога у лікуванні важких недугів, житлові питання, недопрацювання або недостатнє розуміння людських бід окремими керівниками владних структур, забезпечення транспортом інвалідів, будівництво доріг, навіть створення дитячого будинку сімейного типу та центру реабілітації інвалідів тощо.
Голова обласної державної адміністрації уважно вислухав усіх, хто до нього звернувся, зауважив, що піклування про добробут громадян є першочерговим завданням, яке ставить сьогодні перед керівництвом органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Президент України Віктор Янукович. В.Чуднов дав доручення керівникам відповідних служб щодо вирішення викладених у зверненнях проблем, наголосивши, що триматиме їх на особистому контролі.

Прес-служба ІФ ОДА

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності