Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Василь Фелик – новий начальник прикарпатського УМВС

Про представлення новопризначеного начальника УМВС представники ЗМІ дізнались у неділю з різних джерел, але тільки не з офіційних сайтів УМВС та МВС. А в понеділок, 18 листопада, час представлення очільника обласної міліції кілька разів переносився.
Врешті-решт церемонія розпочалася об 11 годині. Присутніх представив заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Лекарь.

f3За столом президії у залі зібралося чимало поважних гостей: губернатор Івано-Франківської області Василь Чуднов, губернатор Львівщини генерал Олег Сало, прокурор області Олег Хряпа, начальник управління СБУ Андрій Кміта, заступник облради Олександр Левицький,  начальник ГУ Міндоходів Віктор Рахміль, заступник голови секретаріату ВРЮ Богдан Гдичинський і власне «іменинник» – новий началоьник УМВС полковник міліції Василь Фелик.
Сергій Лекарь похвалив міліцію за забезпечення належного громадського порядку та безпеки людей, після чого надав слово колишньому очильнику івано-франківської обласної міліції Олегові Салу. Пан Олег розповів присутнім про труднощі, повязані зі вступом у дію нового КПК України, нелегкий час, в який  у звязку з цим йому довелося очолити обласну міліцію, сказав теплі слова про колектив Прикарпатської міліції та нового начальника УМВС Василя Фелика. На завершення він під бурхливі оплески своїх колишніх підлеглих  та колег по президії побажав міліціонерам плідної роботи і думати про дітей – майбутнє  України.
f4Після цього Сегій Лекарь зачитав наказ Міністра внутрішніх справ України по особовому складу  «Про призначення начальником УМВС України в Івано-Франківській області полковника міліції Василя Фелика»,  і надав новопризначеному начальнику слово.
В свою чергу Василь Фелик пообіцяв виконати усі завдання, які поставить перед ним та управлінням Президент, уряд та міністр, також відзначив, що після Олега Сала йому буде важко працювати, адже той доклав багато зусиль для зміцнення міліції і підняв високу планку у роботі. Завершив свій виступ  новий очільник прикарпатського УМВС словами: «Міліція працюватиме для людей, а не інакше. Колектив не підведе. Дякую!». Після цього вручив Олегові Салу цінний подарунок, а той у свою чергу – очільника обласної міліції.
Своє вітальне слово також сказав і губернатор Прикарпаття  Василь Чуднов, який висловив щирі слова вдячності Олегу Салу за проведену ним на Прикарпатті роботу, а Василю Фелику побажав успіхів та плідної роботи «на благо України та людей».
Але чи не найбільшим здивуванням для присутніх виявилися слова заступника голови облради «опозиціонера» (ВО Батьківщина) Олександра Левицького на адресу колишнього очільника Івано-Франківського УМВС, а сьогодні – голови Львівської ОДА Олега Сала. Левицький побажав губернатору плідної роботи, успіхів та високо оцінив ділові якості попереднього начальника обласної міліції, обмінявшись із ним міцним рукостисканням та обіймами. Якщо б у залі у цей момент були опоненти Олега Михайловича із Львівської облради, то вони, мабуть, луснули б від злості…
Після Олександра Левицького виступили очільники Прокуратури та СБУ в області, які побажали успіхів Василю Фелику та працівникам обласної міліції.

ДОВІДКА:
f1Фелик Василь Іванович народився 1 січня 1970 року в селі Старий Лисець Тисменицького району Івано-Франківської області. Після закінчення середньої школи працював тренером місцевої дитячо-юнацької спортивної школи. В 1988-1990 роках служив у Збройних силах СРСР.
Після демобілізації Василь Фелик працював у Івано-Франківському кооперативі «Інтернаціоналіст», а в 1991 році вступив на навчання до Івано-Франківської спеціальної середньої школи міліції МВС СРСР. Закінчивши навчальний заклад, отримав направлення на роботу дізнавачем у Тисменицький райвідділ внутрішніх справ. У 1994-1997 роках навчався в Українській академії внутрішніх справ, потім працював заступником начальника Тисменицького РВ УМВС, очолював міліцію громадської безпеки. У 1999 році закінчив магістратуру Національної академії внутрішніх справ України.
У 1999 році В. Фелика призначили начальником Галицького РВ УМВС України в Івано-Франківській області. З 2000 до 2003 року навчався в ад’юнктурі Національної академії внутрішніх справ, став кандидатом юридичних наук. У 2003-2005 роках – начальник Луцького райвідділу УМВС України у Волинській області. З 2005 до 2007 року очолював кафедру адміністративного права та адміністративного процесу і адміністративної діяльності ОВС Прикарпатського юридичного інституту Львівського державного університету внутрішніх справ.
У 2007-2010 роках – начальник Івано-Франківського міськвідділу, начальник управління громадської безпеки УМВС. У вересні 2010-го Василя Фелика призначили заступником начальника УМВС – начальником міліції громадської безпеки УМВС, а в 2011 році – першим заступником начальника УМВС України в Івано-Франківській області.
З 2012 року по цей час був першим заступником начальника УМВС – начальником слідчого управління, а з 31 жовтня – в.о. начальника УМВС України м. Івано-Франківській.

Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності