Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Василь Попович готовий звільнити захоплену адмінбудівлю ОДА, якщо буде відповідна команда

Голова обласного штабу національного спротиву, очільник фракції ВО «Свобода» в Івано-Франківській облраді Василь Попович згоден звільнити захоплену адмінбудівлю Івано-Франківської ОДА, якщо буде відповідна команда від Ради столичного Майдану. Про це він заявив у суботу на вечірньому вічі.

Зі слів політика, наразі у столиці тривають перемовини між Радою Майдану та владою, які вже вступили у завершальну стадію. Наразі влада звільнила близько 1,5 тисяч ув’язнених за участь в акціях протесту і опозиція наразі перевіряє, чи дійсно усі затримані вже перебувають на волі. Коли це буде підтверджено, – зазначив В.Попович, – опозиції доведеться виконати свою частину домовленостей, зокрема, звільнити захоплені адмінбудівлі. В тому числі, зі слів депутата, йдеться і про адмінприміщення Івано-Франківської ОДА.

Керівник штабу національного спротиву закликав громадськість відповідально поставитись до такого кроку, якщо надійде відповідна команда. «Адже усі ми солдати революції, – пояснив, – а солдати повинні виконувати команди».

Нагадаємо, адмінбудівлю обласної державної адміністрації в Івано-Франківську було захоплено радикально налаштованими протестувальниками 24 січня цього року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності