Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Вбиство у Микуличині: може… НЛО?

Мабуть кожен громадянин України чув про гучне групове вбивство з подальшим самогубством в селі Микуличин Яремчанської міськради, що на Прикарпатті, яке вчинила жінка, дружина і мати трьох дітей… Спочатку вона, за версією слідства, з однозарядної рушниці застрелила у дітей (один з дітлахів навіть встиг вибігти на дорогу та попросити допомоги у місцевого мешканця, який, звісно, допомоги не надав, проте «героїчно» втік у село, де згадав про інцидент лиш ввечері, у шинку з «побратимами-опришками», як тоді повідомляли ЗМІ, – авт. ), потім, за його ж згодою, вистрілила у чоловіка. Після того – вкоротила віку й собі.

Про це нібито свідчать часточки пороху на її руках. Чоловік на курок рушниці точно не натискав, адже характерних слідів на його руках немає.

На думку «висококваліХвікованого» слідства, мотивом був певний світогляд жінки та чоловіка. Причина – спосіб життя, спосіб мислення родини. Бо, як встановило слідство (а може якийсь п’яненький «мольфар» з дільничим? – авт. ), даний злочин «має ритуально-магічний характер з окультним нахилом» (формулювання, на думку теологів, з роду «масло-масляне», – авт. ). А в «будинку чоловіка та жінки було виявлено книги магічно-окультного характеру – «Посібник сучасних відьом» (якщо це друковане шарлатанство вважати за доказ, тоді сюди можна віднести й гороскопи, що друкуються ледь не у кожній газеті та є ледь не в кожному помешканні, – авт.). Їх стан говорить про те, що їх неодноразового перечитували».

Спершу, коли відбулася трагедія, правоохоронці про такі знахідки ЗМІ не повідомляли, хоча й розповідали про обшук у помешканні загиблих. Натомість в теленовинах усі родичі та знайомі загиблої родини наперебій доказували, що сім’я була доволі порядною і побожною!

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також аж тепер виявилося, що чоловік десять років тому перебував на психіатричному обліку, а тепер підтримував дружину у її чорному хобі.

То що це? Правоохоронні відомства, які почергово зайняті обшуками в кабінетах одне одного на предмет «корупції», групове вбивство списують на «дідька» й «НЛО»?..
Саме так 30 квітня було вирішено закрити кримінальне провадження у цій справі через смерть головної підозрюваної (списали «глухаря», – авт. ). Про це того ж дня на брифінгу для преси розповів прокурор Івано-Франківської області Ігор Настасяк.

На запитання журналістів чи встановило слідство зв’язок жінки чи чоловіка з окультними організаціями, прокурор відповів, що слідство не виявило інформації щодо їхнього перебування в секті!
Також немає інформації і від рідних, хоча у таких випадках родичі та близькі рідко діляться нею (в Україні, за часів незалежності» реальні ритуальні випадки вбивства можна полічити на пальцях однієї руки, – авт. ). «Тим не менш, треба зауважити, що під час вбивства жінка перебувала у важкому психологічному стані. Про це свідчить ставлення до дітей у день вбивства, говорять слідчі. Адже, як розповів водій, що віз їх у гори, дорослі не спілкувались з дітьми, і фактично не звертали на них уваги». В чому це проявлялося – в тому, що вони в машині з дітьми не танцювали, не співали чи ще щось?

Прокурор області також повідомив, що було опитано всіх свідків та можливих очевидців події. Так, за його словами, було встановлено, що родина із трьома дітьми приїхала з Чернівецької області спеціально для вчинення самогубства (на Буковині своїх гір та лісів бракує? – авт. ). Про це свідчить відсутність елементарних речей та предметів гігієни, що зазвичай беруть у подорож (окрім одного туба зубної пасти та щіток, хоча бувають і винятки, а усе інше: мило, гелі, шампуні, рушники і… постільну білизну, видають у кожній середньостатистичній «зеленій садибі». І навіть їх міняють, – авт. ).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На думку слідчого, місце обрали через те, що чоловік дуже любив гори (знову ж таки – на Буковині гір нема? – авт. ). Також з’ясовано, що на місці події немає інших слідів, крім загиблих осіб (хтось сподівався на опалих листі та хвої знайти відбитки 46 розміру черевиків 150-и кілограмового циклопа?– авт. ). Зброю батьки привезли з дому. Вона була незареєстрована, «адже дуже стара» (відкіля тоді твердження, що зброя була саме їхня та ними привезена з дому. Є свідки, що бачили рушницю у них в хаті? Бо в кожного опришка в схроні ще не такий антикваріат знайти можна, – авт. ). Тож, звісно, що з’ясувати, звідки вона взялась у чоловіка неможливо, пояснюють експерти.

На запитання чому вирішили закрити кримінальне провадження саме зараз, Настасяк пояснив, що… «хотіли дати можливість рідним оскаржити це рішення»…

Іван Несвистить

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності