Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ВБИВСТВО У ЦЕНТРІ ФРАНКІВСЬКА

Близько третьої години ночі на одній з центральних вулиць міста виникла бійка між двома іванофранківцями.

Працівники міліції, які негайно прибули на місце події, з’ясували, що конфлікт виник між двома молодими мешканцями Івано-Франківська. Один з них, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, ударив іншого рукою в обличчя, а потім завдав ще декілька ударів ногами та руками. Внаслідок отриманих травм 22-річний потерпілий помер на місці події, передає КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За такі дії передбачається покарання позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

За підозрою у вчиненні цього злочину затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України 26-річного мешканця Івано-Франківська. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності