Молодша лейтенантка загинула під час виконання службових обов’язків. Разом з екіпажем вона прибула на виклик щодо невідомого, який розбещує неповнолітніх у школі, а зловмисник розпочав перестрілку.

У поліції розповіли деталі трагедії

  • Екіпаж Таїсії Татарин та Олександра Гуцула пообіді 3 жовтня прибув на виклик про розбещення неповнолітніх. Заявниця повідомила, що біля школи невідомий чоловік показує статеві органи дітям.
  • Патрульні розшукали громадянина. Виявилось, що чоловік мав з собою зброю та раптово почав стріляти по інспекторах.
  • Поліцейська зазнала смертельного вогнепального поранення, а її напарника шпиталізували із вогнепальним пораненням.

Напередодні місцеві ЗМІ повідомляли, що зловмисник вистрілив Таїсії впритул у голову. Операція із затримання збоченця тривала кілька днів. За попередніми даними, він ховався у багатоповерхівці біля школи. Усіх дітей евакуювали зі школи.

А вчора днем, 5 жовтня, вбивцю поліцейської і розбещувача дітей затримали її колеги, посмертно – під час затримання він знову застосував зброю, про це розповів радник міністра Ростислав Смирнов.

Цікаво, що частина вітчизняних ЗМІ чомусь не подають інформацію про те, що 53-річний злочинець виявився “кримчаніном” (прохання не плутати із кримськими татарами та іншим порядним населенням, що перебувають заручниками на тимчасовоокупованому кацапами Українському півострові) і був зареєстрованим у Житомирській області…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТО: поранений через збройний спротив при затриманні вбивця-збочинець

Також соціальні мережі як то Fb та інші почали приховувати зображення із посмертно затриманим вбивцею-збочинцем, хоча саме ці фото можуть нести повчальний зміст для подібних істот та, можливо, втримати їх від подібних злочинів, раз в Україні існує мораторій на смертну кару. Хоча, на час війни, його, мабуть, слід би таки було відмінити для колаборантів та військових злочинців…

ФОТО: правоохоронці надають першу домедичну допомогу пораненому вбивці їхньої колеги

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.