Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ВЧИНОК УЧНЯ ЗЛЯКАВ МІНІСТЕРСТВО!

Після публічного скандалу Міносвіти вирішило нагородити ображену випускницю з Коломиї медаллю.

Про це повідомив на своїй сторінці на Facebook заступник міністра освіти Павло Полянський.

Заступник міністра написав, що у випадку з прикарпатською випускницею Олею Мацюк «формальне право і справедливість не завжди збігаються… Але підлість не має торжествувати. Дівчина таки отримає медаль. Тому, що заслужила. На це дало дозвіл Міносвіти».

Тепер чиновник також вважає, що обличчя України – це такі, як Марко Левандовський, який подарував Олі свою медаль, і журналістка, яка надала розголосу цій історії, а не «мстиві й жадібні персони».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Утім, з’ясувалося, що Оля Мацюк отримає срібну медаль, а не золоту, на яку претендувала, але не отримала через вчительку своєї школи – вона занизила оцінки усім учням, які відмовився ходити до неї на додаткові платні заняття.

Нагадаємо, що нещодавній вчинок випускника Коломийської школи № 1 Марка Левандовського привернув неабияку увагу громадськості.
На лінійці її однокласник Марко Левандовський у той час, коли інші випускники проголошували урочисті промови, привселюдно заявив, що хоче подарувати свою медаль Олі Мацюк, оскільки вважає, що вона на неї заслужила.

Виявляється, що в Івано-Франківському обласному департаменті освіти і науки вже чули про ситуацію, що склалася у випускниці школи № 1 Олі Мацюк, батьки якої заявили про несправедливе ставлення та, відповідно, оцінювання вчителькою історії знань їхньої дочки. Дівчина розповіла, що у 10 класі вчителька історії пригрозила, що не поставить хорошу оцінку тим учням, які будуть додатково займатися з іншими вчителями, а не з нею.
Зі слів Олі, вчителька погрозу реалізувала, і кільком учням, які додатково займалися з інших предметів, таки занизила оцінку з історії. Батьки учнів зверталися до директора, в міське та обласне управління освіти й навіть в Міністерство освіти. До школи приїхала комісія з Івано-Франківська, проте з учнями члени комісії не спілкувалися, контрольну роботу для перевірки знань не дали.

Учителька та директор школи отримали догану, однак Оля однаково залишилася без медалі.
Ось така у нас в державі нині освіта, і ці чиновники ще когось хочуть примусити тепер повірити у прозорість якихось ЗНО чи то НЛО?.. І це в той час, як вітчизняними дипломами закордоном надалі можна скористатися лиш в одному конкретному місці, але обережно, бо вони тепер здебільшого пластикові…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Іван Луйко

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності