Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Вдвічі більше іммігрантів Україна готова прийняти цьогоріч

Migrants march along the highway towards the border with Austria, out of Budapest, Hungary, September 4, 2015. REUTERS/Laszlo Balogh

Кабінет міністрів на сьогоднішньому засіданні затвердив квоти на прийом іммігрантів у 2018 році.

У розпорядженні «Про встановлення квоти імміграції на 2018 рік», гранична кількість іноземців та осіб без громадянства, яким надається дозвіл на імміграцію протягом 2018 року, становить вдвічі більше, а ніж минулого року, тобто 4388 осіб. Минулого року ця квота становила 2223 людини.

Згідно із затвердженою квотою на імміграцію, загалом у нинішньому році Україна може прихистити 690 діячів культури, 1020 родичів громадян України, 530 осіб, які раніше перебували в громадянстві України, 2147 батьків, подружжя та дітей іммігранта. Особи, які інвестували в економіку України не менше 100 тисяч доларів, можуть розраховувати на імміграцію без обмежень.

Як повідомлялося, в рейтингу рівня щастя іммігрантів, Україна посіла 92-е місце зі 117-ти.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності